-

Blagovne znamke


 

Lil' Monkey je izraelska blagovna znamka, ki se je razvila tudi s pomočjo Kickstartarja. Izdeljujejo plezala, za katera je značilno, da se jih lahko uporablja tako zunaj kot v stanovanju. Plezala so zložljiva in enostavno pospravljiva.

Modarri je ameriška blagovna znamka, katere koncept je, da si otrok sam sestavi svoj avto. Avto je zelo kvaliteten in vodljiv in ima popolno vzmetenje. Igrača je dobra popotnica pri otroški finomotoriki, ter vizualizaciji. Paket Delux ima dodatne odbijače in streho, s katerimi otrok kombinira izgled avtomobila.

QUUT je belgijsko podjetje, ki ga je ustanovil oče dveh otrok, ko je prišel do spoznanja, da na trgu ne obstaja lopatke, ki se pri igranju na mivki ne bi zlomile. Ideja se je porodila nostalgično, saj je ta isti oče imel v svojih otroških letih samo eno lopato, s katero je gradil gradove iz mivke, ta pa se nikoli ni zlomila. Zato so na trg prišli izdelki Quut, katerih moto je prevsem narediti vzdržljiv izdelek.Ker je snovalec podjetja hkrati tudi industrijski dizajner, so igrače temu primerno lepo in funkcionalno oblikovane, predvsem pa kvalitetne.

Scratch je belgijska blagovna znamka, ki so jo zasnovali mladi starši in strokovnjaki za igrače. Vsaka Scratch igrača je narejena za določeno starost, ki spodbuja razvoj kot so fina motorika, povezovanje, prepoznavanje oblike in barve, hoja, vožja s kolesom in veliko več. Izviren dizajn, ščepec nostalgije, nikoli pozabljeni tradicionalni materiali, so povezani v duhu humorja. To dela Scratch igračo unikatno.

Scrunch je angleška blagovna znamka, ki proizvaja silikonske igrače za na plažo ali na potovanja. Silikon je material, ki ga lahko zvijaš kolikor hočeš, zato se zložijo tako, da vzamejo zelo malo prostora.