OSEBNI PODATKI

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV   

Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki pridobljeni preko spletne strani www.mundolino.si v celoti ostali v lasti podjetja: D2plus svetovanje d.o.o., ki je upravljalec domene www.mundolino.si in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakon o varstvu osebnih podatkov.

Če želite ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@mundolino.si. V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:
V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa

V vsebini naročila:
- ime in priimek uporabnika,
- naslov uporabnika,
- elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.

Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: vaše ime, priimek, telefon, elektronski ali navadni naslov. Vaše podatke zbiramo v primeru izvedbe spletnega nakupa, naročila kuponov, e-kuponov ter naročilu na e-novice in ostale e-publikacije. Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne strani www.mundolino.si, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov (naročilo kuponov ali e-kuponov, naročila na e-novice), ki se lahko uporabljajo za drugačne namene. 

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV  

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani zgoraj navedenega podjetja.  Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in v skladu z evropsko zakonodajo. 

SPREMEMBA PODATKOV TER OBJAVA 

Če želite spremeniti vaše podatke jih lahko spremenite preko vašega računa oz. pošljite zahtevo na info@mundolino.si z navedbo sprememb. Elektronski naslov pošiljatelja mora biti obvezno enak elektronskemu naslovu pri registraciji. 

PRAVICA DO OBVEŠČENOSTI  

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na info@mundolino.si. Na podlagi vaše zahteve vas bomo nemudoma obvestili - pisno in v skladu z ustreznimi predpisi - kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom spletnih strani www.mundolino.si.
Elektronski naslov pošiljatelja zahteve mora biti obvezno enak elektronskemu naslovu pri registraciji. 

NAMEN UPORABE  

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov s sodelovanjem v nagradnih igrah ali izpolnitvijo prijavitvenega obrazca za pridobitev različnih ugodnosti, kot je kupon za cenejši nakup. Uporabnik dovoljuje zgoraj navedenemu podjetju obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje zgoraj navedenemu podjetju, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o ponudbi na spletni trgovini www.mundolino.si.

Navedene podatke lahko zgoraj navedeno podjetje obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov. 

UPORABA PIŠKOTKOV

Spletna mesta uporabljajo inteligentne in koristne tehnike za večjo prijaznost do uporabnikov in za čim zanimivejšo izkušnjo vsakega obiskovalca. Med najbolj poznane tehnike s katerimi se bistveno izboljša uporabniška izkušnja obiskovalca na spletni strani so piškotki. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih spletna mesta shranijo v uporabnikov računalnik. 

Spletna stran www.mundolino.si tako, kot večina spletnih strani uporablja piškotke. Piškotke uporabljamo z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje v naši trgovini in tudi za analizo naše spletne strani.

ODVEZA ODGOVORNOSTI  

Upravljalec spletnega centra stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.mundolino.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@mundolino.si.


Podjetje ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na teh spletnih straneh.

Objavljene fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Prav tako vas opozarjamo, da se barvne nianse na posameznih monitorjih prikazujejo različno, zato prikazane barve niso nujno enake, kot jih ima izdelek v resnici. 

 

KUPOPRODAJNA POGODBA 

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Po zaključku nakupa boste prejeli potrditev prejema naročila preko e-pošte z vsemi podrobnostmi o vašem naročilu.