SCRATCH

SCRATCH je belgijska blagovna znamka, ki so jo zasnovali mladi starši in strokovnjaki za igrače. Ta zasnova je šla z roko v roki z varnostjo igrače in zunanjim izgledom blagovne znamke. Osredotočenost v inovativnost in izdelavo nove igrače, ki stimulira otroški razvoj, se trudimo da damo močan pečat blagovni znamki na mednarodnem trgu igrač. Igranje je odkrivanje in Scratch vas lahko popelje v to avanturo!

OD NAJMLAJŠIH DO VELIKIH OTROK

Vsaka Scratch igrača je narejena za določeno starost, ki spodbuja razvoj kot so fina motorika, povezovanje, prepoznavanje oblike in barve, hoja, vožja s kolesom in veliko več. Izviren dizajn, ščepec nostalgije, nikoli pozabljeni tradicionalni materiali, so povezani v duhu humorja. To dela Scratch igračo unikatno.

 

VARNO IGRANJE

Scratch igrača je oblikovana v Belgiji. Proizvodnja je v Evropi in Azijije in je pod ostrim nadzorom. Vsi naši partnerji so natančno izbrani in so redno nadzorovani po dveh zelo pomembnih kriterijih in sicer kvaliteta in varnost. Vsaka igrača je večkrat testirana in ustreza vsem evropskim in mednarodnim standardom. Od oblikovanja pa vse do proizvodnje je varnost vedno naša prioroteta. Starši lahko brez skrbi dajo otroku Scratch igračo in so prepričani, da je igrača varna.